Workshop knutselen in ’t Buuls zitje

BUDEL – Hier weer enkele nieuwtjes vanuit trefpunt ’t Buuls zitje. Op woensdag 25 september gaat Lenie een workshop papier geven. Van oude tijdschriften of kranten wordt er papier gerold dat vervolgens wordt vast geplakt. Hierdoor kun je voorwerpen maken zoals onderzetters of bakjes en schalen. Heel eenvoudig en mooi om te zien. De workshop is van 13.00 tot 16.00 uur en kost slecht € 1,50. Wel graag even opgeven, want het aantal plaatsen is beperkt. Ook alvast het benoemen waard: onze nieuwe Sociaal Makelaar Noud van Leeuwen zal zich voorstellen in ons zitje op woensdagmiddag 9 oktober. Hij zal een muzikaal verhaal vertellen en de middag is gratis toegankelijk en de consumpties met iets lekkers erbij zijn gratis. De middag begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Hiervoor ook graag even opgeven. Toch belangrijk om nogmaals te vermelden: trefpunt ’t Buuls zitje is niet aan leeftijd gebonden en is er voor iedereen (dus jong en oud) die het gezellig vindt om aan activiteiten deel te nemen of behoefte heeft om gewoon binnen te lopen voor een praatje en een bakje … Opgeven voor de workshop en de muzikale middag kan via mail buulszitje@gmail.com of telefonisch 0031 610227398 of even binnenlopen op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32, tegenover de Borgh.