Grote club actie Yin Yang

BUDEL – Ook dit jaar doet Karateschool Yin Yang uit Budel mee met de Grote Clubactie 2019. Waar de opbrengst van de succesvol verlopen actie vorig jaar werd besteed aan met het Kyokushinkai-logo voorzien trainingspakken voor alle karateka’s.  Er is dit jaar voor een uiterst sociaal doel gekozen: het financieel in staat stellen van alle jeugdleden om het Yin Yang trainingskamp bij te wonen.

Het inmiddels al meer dan 20 jaar lang, door Yin Yang, georganiseerde trainingsweekend is inmiddels een begrip bij vele karatescholen in Nederland en natuurlijk niet in de laatste plaats bij de “eigen” karateka’s van karateschoolhouder Gerard van Kessel. Toch bereiken hem signalen dat de kosten voor dit volledig inclusieve weekend niet door iedereen zomaar meer te dragen zijn waardoor er ook jeugdleden zijn die niet langer kunnen deelnemen. “Een zorgelijke trend”, aldus Gerard van Kessel. “We willen al onze jeugdleden in staat stellen om dit weekend bij te wonen maar worden tegelijkertijd zelf ook geconfronteerd met stijgende prijzen waardoor de gevraagde bijdrage niet nog lager kan en er dus kinderen zijn die buiten de boot dreigen te vallen. Dat is niet waar wij als school voor staan dus hebben we dit jaar gekozen om de opbrengsten van de Grote Clubactie volledig ten goede te laten komen aan het subsidiëren van de deelname van alle Yin Yang jeugdleden aan ons jaarlijkse trainingsweekend”. 

Vanaf deze week gaan alle Yin Yang leden weer op pad om zo veel mogelijk loten te verkopen. Steunt u dit goede doel en wilt u niet wachten tot u persoonlijk wordt benaderd? Op www.kyokusyinyang.nl/nieuws vindt u de link om de jonge karateka’s van Yin Yang te sponsoren.