Ontmoet de zorg van Land van Horne in Budel

BUDEL – Stichting Land van Horne groeit en is daarom op zoek naar enthousiaste collega’s. Lijkt het jou leuk om aan het werk te gaan in een van de wijkteams of in een van de (woon)zorgcentra in Budel, Maarheeze of Someren? Kom dan naar de ontmoetingsavond voor een baan in de zorg in Brabant. Carrièreswitch of nieuwe stap?
De ontmoetingsavond vindt plaats in zorgcentrum Mariënburght, Graafschap Hornelaan 2 in Budel op donderdag 26 september van 19.00 tot 20.30 uur. De avond is zowel bedoeld voor mensen die al in de zorg werken maar toe zijn aan een nieuwe stap als voor mensen die een carrièreswitch overwegen. Gedurende de avond kunnen bezoekers kennis maken met zorgprofessionals en zich laten informeren over de mogelijkheden van werken in de wijkzorg, somatiek, psychogeriatrie, hulp bij huishouding en individuele begeleiding. De recruiters van Land van Horne zijn aanwezig en geven tips voor een sterk CV en LinkedIn-profiel. Vooraf aanmelden is niet nodig.  Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.500 medewerkers en 1.300 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.