Huiskamer De Zoete Inval

GASTEL – Vanaf donderdag 26 september is er iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 16.15 uur schilderen en knutselen in de huiskamer van de Schaapskooi. Er kan geschilderd en getekend worden naar eigen kunnen, je hoeft geen ervaring te hebben. We helpen elkaar met het realiseren van je werk. Schilderclub Ochgogh schildert al 5 jaar met elkaar, het zou fijn zijn als we het groepje wat uit konden breiden dus loop gewoon eens binnen en kijk of het wat voor je is. Verder wordt er dan ook geknutseld. Je kunt dan samen met anderen gezellig knutselen, er worden samen dingen gemaakt maar je kan ook gewoon je eigen ding doen zoals bv breien of haken. Het is de bedoeling gewoon samen gezellig met elkaar bezig te zijn. Niet te vergeten iedere laatste woensdagochtend van de maand is het peuterochtend waar de peuters lekker bezig gehouden worden en de mama’s en papa’s opa’s en oma’s lekker bij kunnen kletsen onder genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk kun je maandag en woensdagmiddag of vrijdagochtend gewoon een kopje koffie komen drinken in de huiskamer De Zoete Inval.