Stenen en fossielen zoekmiddag 

WEERT – Op zondag 13 oktober wordt er een stenen en fossielen zoekmiddag georganiseerd. Geologische Vereniging Mente et Malleo Weert heet iedereen welkom op zondag 13 oktober in en rondom het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert.   Deze middag kan de jonge onderzoeker bijvoorbeeld zelf in het stuifzand gaan zoeken naar bijzondere stenen en versteende resten van dieren die lang geleden op onze aarde leefden. Ook kan deze dag aan verschillende andere activiteiten deelgenomen zoals de ammoniet als fossiel en winkelen met fossielen onder je voeten in Weert.  Kom de versteende natuur ontdekken! Tenslotte zal  Werkgroep Geologie van Limburg aanwezig zijn.  Bezoekers die geïnteresseerd zijn in de geologie van Provincie Limburg  kunnen zich laten informeren over de werkgroep die open staat voor leden en niet-leden van onze vereniging. Entree gratis. De activiteiten starten om 13.00u. tot 17.00u. Voor het opgraven van stenen krijg je een toegangsbonnetje bij de balie van het Natuur-en Milieucentrum. Neem zelf een schepje en/of harkje mee. Info: mailadres: infomente.et.malleo@gmail.com Telefoon: Tijs Bos 0031 495-522204 (16.00u.-18.00u.) www.mente-et-malleo.nl