Wil jij meer bewegen? Start to Run bij loopgroep Cranendonck !

CRANENDONCK – De Gezondheidsraad adviseert jou om blijvend meer te bewegen en minder stil te zitten. Volgens de nieuwe beweegrichtlijnen zouden volwassenen wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief moeten bewegen. Ook worden spier- en botversterkende activiteiten aanbevolen. Dit alles verlaagt het risico op chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten, depressieve symptomen en botbreuken bij ouderen. Je wilt wel meer bewegen, maar die eerste stap is zo lastig. Met Start to Run zet je die eerste stap! Niet voor niets hebben al ruim 68.000 hardlopers Yakult Start to Run succesvol afgerond en niet voor niets waarderen zij de cursus met een dikke 8,5! De support van jouw trainer en jouw nieuwe loopmaatjes zorgt voor dat fijne en fitte gevoel, voor meer energie en minder stress: je bent namelijk niet alleen en je zult snel zien dat jij ook kunt hardlopen want na die zeven weken trainen loop je 25 minuten achter elkaar in jouw tempo. Schrijf je in voor Yakult Start to Run. Dat is leren hardlopen van een goede trainer in een gezellige groep. Het startpakket met 7 groepstrainingen, Runner’s World gids, magazines en audiocoaching in de App kost samen € 49,50. We beginnen in Soerendonk op maandagavond 23 september om 19.00 uur. Locatie: Sportpark De Braken in Soerendonk.  Voor meer informatie en inschrijven, kijk op /www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/loopgroep-cranendonck of neem contact op met Irma van Gils, tel.0031 6-23042276, e-mail trainen@loopgroepcranendonck.nl