17e SWAC-MTB toertocht Budel 

BUDEL – Op zondag 6 oktober wordt voor de 18e maal de MTB tocht gereden, georganiseerd door de Stichting Wieler Activiteiten Cranendonck (SWAC).

Er zijn weer 3 mooie routes uitgezet van respectievelijk 32 km, 42 km en, nieuw dit jaar, een van 60 km. Dit jaar is er een grotendeels nieuwe route uitgezet, e.e.a. in overleg met Staatsbosbeheer. De 32 km is er voor de wat minder geoefende fietsers. De 42 km en 60 km zijn uitdagingen voor de goed getrainde liefhebber van het mountainbiken, met alles wat zo’n rit boeiend, interessant maar ook pittig maakt! Kom, test je conditie en geniet ondertussen van de prachtige natuur van Cranendonck, Hamont en Heeze-Leende. Uiteraard is de tocht weer voorzien van een rustpost. Als u de nieuwe 60 km route gaat rijden, komt u dit jaar maar liefst 2 rustposten tegen. Na afloop kan er gezellig nagenoten worden in de kantine van SV-Budel. Start en finish is aan de kantine SV Budel op het sportpark te Budel. Inschrijfgeld: € 5,- (t/m 16 jaar gratis). Starten kan vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur. Er is voldoende parkeermogelijkheid, een bewaakte fietsenstalling, kleedgelegenheid met douches en een afspuitmogelijkheid voor de fietsen. Voor meer info: www.SWAC.nl