Jeugdige talenten helpen sv Budel voorbij Gestel

BUDEL – sv Budel heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen van degradant Gestel. Voor rust was er weinig te beleven en hielden de twee teams elkaar goed in evenwicht. Na rust namen de jeugdige talenten van sv Budel het team op sleeptouw en was sv Budel een stuk beter. Via Thijs van Geldorp kwam sv Budel na een uur spelen op voorsprong. Op aangeven van dezelfde Thijs van Geldorp kwam sv Budel tien minuten voor tijd op 2-0 via de ingevallen Youri Bogers. Met zijn tweede treffer van de wedstrijd gooide Youri Bogers enkele minuten voor tijd de wedstrijd in het slot: 3-0. Vlak voor tijd mocht de 16-jarige Wouter Spee debuteren in sv Budel.

Daarmee mocht sv Budel voor één avond de ranglijst aanvoeren. Door de 10-0 overwinning van DBS tegen Tivoli was sv Budel deze koppositie een dag later al kwijt. Vijf teams wisten in de eerste speelronde te winnen. Volgende week zondag speelt sv Budel de eerste uitwedstrijd van het seizoen. sv Budel gaat op bezoek bij een oude bekende uit het district Zuid II: MMC Weert. De Limburgers wisten in de eerste wedstrijd verdienstelijk gelijk te spelen bij PSV. De wedstrijd begint om 14.30 uur.