Najaarsbeurs  – Kinderbeurs Sterksel

STERKSEL – Koopjesjagers opgelet! Op 28 september om 10.00 uur gaat de najaarsbeurs van start in het dorpshuis  De Valentijn in Sterksel. Ook dit jaar zal er weer een groot aanbod zijn van diverse mooie spullen zoals kleding, speelgoed en alles op het gebied van babyverzorging. De kleding wordt door ons nagekeken op vlekken, gaten, verwassen of datering en wordt netjes opgehangen of neergelegd. Kom voor de gezelligheid en voor heerlijk versgebakken wafels die gemaakt worden door onze fanatieke vrijwilligers! Uiteraard gaat de opbrengst van de beurs weer naar onze vaste goede doelen, Stichting Broca en Stop Hersentumoren. Daarnaast steunen wij een lokaal doel in Sterksel. Voor meer info check de website: www.kinderbeurssterksel.nl  Dus kom allen winkelen op 28 september van 10.00 uur t/m 12.00 uur in Dorpshuis Valentijn, Valentijn 3  in Sterksel.