Senioren Orkest Cranendonck in Het Kerkje

BUDEL – Het Senioren Orkest Cranendonck (SOC), opgericht in 2002, zal voor het eerst een optreden verzorgen in Het Kerkje. Twee en een half jaar geleden hebben ze hun derde lustrum  jubileum gevierd met optredens in en rondom Cranendonck.

Het nazomer concert in Het Kerkje aanstaande zondagmiddag is er één van omvang, dat kunnen we garanderen. Dit betreft zowel het aantal muzikanten als wel het zeer gevarieerde repertoire. De in totaal 30 dames- en heren muzikanten van SOC hebben een amateurstatus met ervaringen in een harmonie of dansorkest. Voor velen een late roeping…en daar zijn wij verheugd over want we krijgen een muziekprogramma aangeboden uiteenlopend van marsen, tango’s, polka’s, walsen, tot semi-klassiek. De Londonderry, Tanz mit Johann Strauss of Hallelujah. Ze kunnen zomaar voorbij komen.

We hopen dat ze, in ons geval, ‘de leien’ van het dak spelen niet al te letterlijk nemen.

Wij nodigen u graag uit om dit sympathieke en ervaren orkest ‘van eigen bodem’ te zien spelen a.s. zondag 29 september. Aanvang: 15.00 uur tot ongeveer 17.30 uur met pauze, deur open vanaf 14.30 uur. Toegang €5,- inclusief consumptie voor aanvang.

Dr. Ant. Mathijsenstraat 7, Budel. www.hetkerkjebudel.nl