Spreekuur over Vrijwilligerswerk in Weerter Bieb

WEERT – Wil jij je vrijwillig inzetten maar weet je niet goed wat er zoal te doen is aan vrijwilligerswerk? Of weet je niet welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past? Maak dan een punt en kom zaterdag 28 september tussen 11.00 en 13.00 uur naar het spreekuur Vrijwillige Inzet in de Bibliotheek in Weert. Dit spreekuur wordt georganiseerd door vrijwilligers van Punt Welzijn. Zij gaan graag het gesprek met je aan over het brede scala van vrijwilligerswerk in Weert en laten je kennis maken met de website waarop dit vrijwilligerswerk wordt geadverteerd (www.goedbezigweert.nu). Tijdens het spreekuur kun je ook een afspraak maken om op een later tijdstip bij Punt Welzijn op het reguliere spreekuur over vrijwillige inzet langs te komen. Dit inloopspreek-uur vindt elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en elke donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur plaats in het Cwartier, Beekstraat 54 in Weert. Voor meer informatie of vragen, bel Elsa van den Goor van Punt Welzijn, via 0495-697900. Of mail naar goedbezig@puntwelzijn.nl