Vooruitblik Parkinsoncafé

VALKENSWAARD – In het Parkinsoncafé van 27 september a.s. zal Kim Rijkelijkhuizen, Parkinsonverpleegkundige uit het Maxima Medische Centrum, een lezing houden over Parkinson en Parkinsonismen. Zij zal met name aandacht besteden aan MSA, PSP vasculair Parkinsonisme, Lewy Body dementie en PDD. Na de pauze zal er, zoals gewoonlijk, ruimschoots de gelegenheid zijn om vragen te stellen en uiteraard kan dat dan ook over andere onderwerpen betreffende de ziekte van Parkinson zijn. De lezing door neuroloog mevrouw Delnooz, die eigenlijk  gepland stond voor 27 september 2019, is doorgeschoven naar het voorjaar 2020.  Ontvangst is vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst start om 14.00 uur en vindt plaats in het auditorium van Kempenhof, aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.