Wegenwerken Luikerweg

Vanaf 27 september ’s avonds voert de firma Boskalis in opdracht van provincie Noord-Brabant  wegenwerken uit op de N69 – Luikerweg in Valkenswaard. Deze werken worden verspreid over vier opeenvolgende weekends. Tijdens deze weekends wordt de Luikerweg volledig afgesloten. Hierbij wordt verkeer omgeleid via de omliggende steden en gemeenten. Voor Hamont-Achel kan dit extra verkeersdrukte betekenen in Achel, vanaf de grens met Valkenswaard (Sint-Odilialaan) tot aan de Quatre Bras. 

Om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken voert Boskalis de werkzaamheden uit in vier opeenvolgende weekenden:

  • -vrijdag 27 september 19.00 uur tot maandag 30 september 06.00 uur
  • -vrijdag 4 oktober 19.00 uur tot maandag 7 oktober 06.00 uur
  • -vrijdag 11 oktober 19.00 uur tot maandag 14 oktober 06.00 uur
  • -vrijdag 18 oktober 19.00 uur tot maandag 21 oktober 06.00 uur

Omwille van deze werken zijn er verschillende omleidingsroutes voorzien. Eén van deze routes loopt via de Maastrichterweg in Valkenswaard richting Achel. Dit kan extra verkeersdrukte betekenen op de N748 in Achel.