JM 12 van Sporting tegen Meeuwen

PELT – De JM12 speelde afgelopen weekend nog eens in de bakermat van Sporting Pelt: het college! Na een week vol spanning en zenuwen – omdat ze tegen de leider moesten spelen – begonnen de jongens zeer geconcentreerd aan de wedstrijd. De “stille” pep-talk van trainer Stefan had dus duidelijk effect : stil omdat de stem van coach Stefan nog altijd niet optimaal is.  Eerste wedstrijd werd gewonnen met 6-2. Door, als topscoorder in de eerste wedstrijd, kreeg in de tweede wedstrijd mandekking. In deze match waren de jongens steeds op achtervolgen aangewezen, maar werd het uiteindelijk 3-3. De laatste wedstrijd werd verloren met 2-3.  Aangezien de zon ook volop van de partij was, was er ook een  pop-upbar met frigoboxen. We kijken alvast uit naar de volgende wedstrijden! Proficiat mannen!