Kermis Weert:  de snelste, grootste & goedkoopste van Nederland!

WEERT – Nog tot en met woensdag 2 oktober verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd. Wil je kriebels in je buik? De Devil Rock is een attractie voor mensen met een sterke maag. Deze intense thrill ride slingert de bezoeker verschillende keren over de kop en laat je heel wat G-krachten verwerken. Ook de gloednieuwe attractie Fire Ball laat je rondjes draaien in een steeds hoger tempo. Zoek je een meer sportieve uitdaging? Dan is het grootste funhouse van Nederland de Police Academy iets voor jou. Deze gigantische attractie telt maar liefst vijf verdiepingen boordevol sportieve uitdagingen zoal een waterparcours, een Free Fall Tower, een grote glijbaan en een VR-Experience. Kermis Weert is niet alleen een walhalla voor waaghalzen, het biedt ook een groot aanbod kinderattracties en is daarmee het leukste en voordeligste dagje uit voor het hele gezin. De kermis is verdeeld over 7 pleinen in Weert en biedt ook heerlijke hapjes en gezellige terrassen om even bij te komen. De toegang is gratis, kinderattracties zijn slechts € 1,50. Dat kan alleen op Kermis Weert!  

Alle toppers op één kermis
Wist je dat Kermis in Weert na Tilburg de best bezochte kermis van Nederland is? Mensen tot ver buiten de regio en ook uit België en Duitsland komen er speciaal voor naar Weert. Dat is niet zo gek als je weet dat de kermis 1,7 kilometer lang is en een selectie biedt van de allerbeste attracties van dit moment. Trek er gerust meerdere dagen voor uit om alle 7 kermispleinen te ontdekken. 

Betaalbaar voor iedereen!
In een tijd waarin alles duurder wordt, is Kermis Weert echt een verademing. We zijn al vele jaren de voordeligste binnenstadkermis van Nederland en dat blijft zo! Over de kermis lopen is gratis en een kaartje kost bij vrijwel alle attracties tussen de € 1,50 en € 2,50! Alleen enkele topattracties zijn duurder. Dat soort prijzen zie je echt nergens meer. In Weert kun je dus gerust nog een keer in je favoriete attracties of houd je geld over voor een lekkere oliebol of drankje.

Kermis pop-up
Ook dit jaar komt er weer een Kermis pop-up store in de Langstraat. Daar is een expositie met onder andere een miniatuurkermis. Bezoekers kunnen er terecht voor alle ins en outs over de kermis en voor de aankoop van leuke kermissouvenirs.

Win een Gratis rondje Kermis!
De kermis in Weert wordt nog leuker als je een VIP kaart wint! Met een VIP kaart kun je gratis in de leukste attracties en genieten van de smakelijkste hapjes. Er is een Freak-kaart, een Kids-kaart en een Family-kaart. Houd de Facebook­pagina ‘Kermis Weert’ in de gaten en win zo’n VIP kaart!

Altijd op de hoogte met de Kermis App!
In de Kermis Weert app vind je een overzichtelijke kaart van alle attracties, het laatste nieuws én alle informatie die je nodig hebt. Download de officiële Kermis Weert app gratis via de Play Store of App Store!

Volop voordeel in de kermiskrant en via de kermiswebsite
Ook dit jaar is er een speciale kermiskrant vol leuke weetjes, een attractieoverzicht, acties én voordeelbonnen. Knip ze uit en pak je voordeel! Heb je de krant gemist? Op kermisweert.nl staat de digitale krant en kun je je voordeel gewoon printen. Een bezoek aan de website of onze Facebook- en Instagrampagina is sowieso de beste manier om alvast in de stemming te komen. De voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen!

Parkeren tijdens de kermis
Op diverse plekken rondom de kermisterreinen zijn parkeerlocaties. Je kunt hier veelal bewaakt en overdekt jouw auto of motor parkeren. De parkeergarages in de binnenstad blijven gewoon bereikbaar. In het centrum van Weert kun je je parkeergeld contant betalen, pinnen of achteraf betalen met je Weerterlandpas, bezoekerspas of je mobiel. Het tarief is €1,30 per uur en €5,00 per dag (uitgezonderd het P+R terrein van Q-park, dat heeft eigen tarieven). Lees meer over de parkeermogelijkheden en locaties op www.weert.nl/parkeren. 

Meer info: www.kermisweert.nl  of volg kermisweert op Facebook en Instagram.