Toetermegjes wordt T-Force!

BUDEL-SCHOOT – Al heel wat jaren zijn de Toetermegjes in Budel-Schoot als dansvereniging actief. De club fleurt veel lokale activiteiten op met haar danskunsten. Denk hierbij aan de Bonte Avonden, de kerstmarkt, de braderie of op de eigen dansmiddagen. In de afgelopen jaren is het aantal leden toegenomen en zijn er ook steeds meer jongens die dansen bij onze groepen. Sinds kort zijn de Toetermegjes gestart op de vrijdagavond met dans en beweging voor volwassenen. Op deze manier heeft de vereniging voor alle leeftijden wat te bieden.  Tien jaar geleden zijn de dansgroepen ondergebracht in een stichting en dat gaan ze vieren tijdens Burendag, komend weekend. Omdat de huidige naam niet goed meer past bij onze samenstelling, zullen ze vanaf dan ook verder gaan onder onze nieuwe naam: T-Force! 

Op zaterdag 28 september vanaf 14.00 uur, geeft de dansclub op Basisschool De Wereldwijzer in Budel-Schoot een kijkje in de keuken en is er ook de mogelijkheid om een keertje mee te dansen tijdens onze workshop. De Burendag-fietsroute zal ook bij een stop maken bij de club. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom om mee te komen dansen!