Bakker De Jong opent deuren in Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Afgelopen maandag 30 september openden William en Angela De Jong hun tweede filiaal in Budel-Schoot. Ze verwenden de klanten in de nieuwe bakkerij van ‘De Jong, De Echte Bakker’ meteen met een week vol interessante acties. “De opening was een groot succes, we zijn echt warm ontvangen in Budel-Schoot! Ons assortiment is ongeveer hetzelfde als in onze winkel in Budel,” vertelt Angela. “Maar in Schoot zullen de klanten, net als in Budel trouwens, ook terecht kunnen voor het populaire Rekelbrood en tal van heerlijk belegde broodjes.” Het team van De Jong, De Echte Bakker, ontvangt iedereen graag aan de Grootschoterweg 103 in Budel-Schoot, maar natuurlijk ook nog steeds in hun winkel aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 28 in Budel. En vanaf nu kan onze wekelijkse ‘Jarige van de Week’ ook rekenen op een lekkere taart van Bakkerij De Jong. Dus heb jij binnenkort een verjaardag te vieren? Blader dan snel naar pagina … en lees hoe ook jij of iemand die je kent kans kan maken op een heerlijke verjaardagstaart.

Foto Jos Meusen