CC Palethe feestelijke opening nieuwe theaterseizoen

PELT – Vrijdag 20 september werd het nieuwe theaterseizoen van CC Palethe feestelijk geopend. Maar er was meer te vieren. Palethe in deze vorm met de nieuwe Zinnezaal bestaat precies 15 jaar. Die werd destijds geopend met de band ‘Les Truttes’ dus reden genoeg om deze band weer eens terug te vragen. Les Truttes zorgden voor feest met covers op hun eigen manier gebracht, iets wat bij het publiek zeer in de smaak viel. Ieder die binnenkwam werd aangesproken door de ondertussen welbekende Pelter Theatrale Bende. Voor de speciale gelegenheid was er een immens grote taart binnengebracht die op het podium door schepen van cultuur Niels Valkenborgh aangesneden werd. Na het concert werd in de foyer verder feest gevierd met DJ/kunstenaar Stijn Lauwers alias Stanley Livingstone en dat tot in de late uurtjes…