Winterhapje 2019 is weer verkrijgbaar! 

CRANENDONCK – Vanaf 1 oktober wordt het Winterhap-boekje weer aangeboden.  Met dit boekje onder de arm kunt u  tot en met 30 april 2020 van de lekkerste hapjes genieten. Of u nu met de auto, per fiets of te voet wilt, genieten van de Winterhapjes kan altijd. Tegen inlevering van één van de twaalf bonnen uit het “Winterhapje boekje krijgt u gratis een hapje bij één van de deelnemende horecagelegenheden. Een consumptie voor eigen rekening per bonnetje is wel verplicht. U mag zelf beslissen waar u de twaalf Winterhapjes gaat besteden; alle twaalf bij één gelegenheid of lekker gaan proeven bij meer deelnemende gelegenheden. Gaat u met meer dan zes personen? Reserveren is dan aangeraden. Gaat u alleen of samen met uw partner of zelfs met het hele gezin op pad? U kiest maar! Wij wensen u veel fiets-, wandel- en eetplezier. Het Winterhapje staat niet op naam en is dus ook uitermate geschikt om cadeau te geven. Bij het VVV kantoor van Cranendonck, aan de Markt 22A in Budel,  worden ook fijne fiets- en wandelkaarten, leuke cadeaupakketjes, VVV-kaarten en souvenirs verkocht. Om de winkel open te kunnen houden zijn ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die minimaal twee dagdelen per week aanwezig kunnen zijn. Als gastvrouw/heer bent u het visitekaartje van de VVV. Dus ben je op zoek naar een interessante vrijwilligersfunctie loop dan eens binnen bij de VVV of reageer via de mail: vvvcranendonck@gmail.com