The Power of Human Rights

LOMMEL – Het personeel van Huis over Grenzen nodigt iedereen op 19 oktober 2019 uit tussen 9.00 en 12.00 uur om talrijke workshops over mensenrechten in het educatieve centrum bij te wonen. De workshops maken deel uit van een Erasmus + -project getiteld “The Power of Human Rights”, gefinancierd door de Europese Unie en JINT (Flemish National Agency for Youth in Action) en vindt plaats van 15 oktober tot 20 oktober aanstaande. Vierentwintig jeugdwerkers uit 12 verschillende Europese landen zullen elkaar ontmoeten in Lommel en debatteren over mensenrechten. De groep zal leren hoe een succesvolle workshop / activiteit over mensenrechten gemaakt kan worden en wil de lokale gemeenschap uitnodigen om zich hiervoor bij hen aan te sluiten en hen feedback geven over hun creaties. Datum: zaterdag 19 oktober 2019, 9.00 tot 12.00 uur

Adres: Dodenveldstraat 30, 3920 Lommel (naast de Duitse Militaire Begraafplaats). Voor meer informatie, contacteer: info@overgrenzen.be of +32 (0) 11554370

(Engels is de officiële taal van deze activiteit.)