Win vrijkaartjes voor ‘Alleen op de Wereld’ 

HAMONT-ACHEL – Op 23 oktober komt Theater Van Santen naar Cinema Walburg te Hamont met de voorstelling ‘Alleen op de Wereld’, een klassieker in de jeugdliteratuur die al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen uiteindelijk zijn bestemming vindt. Voor deze familievoorstelling heeft Theater Van Santen (eerder al te gast in Cinema Walburg met ‘De kleine prins’) het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken: een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband.

Alleen op de wereld is een meeslepende voorstelling voor jong en oud vol mooie liedjes en livemuziek. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt 60 minuten. Een organisatie van de bibliotheek Hamont-Achel.

Win vrijkaartjes! 
HAC Weekblad mag 5 x 2 vrijkaartjes weggeven. Heb jij al lekker gepuzzeld? Stuur ons een foto van de 10 verschillen toe of steek de oplossing in onze brievenbus (Bosstraat 76 in Hamont) en wie weet mag jij gratis naar deze voorstelling! Deelnemen kan tot uiterlijk zondag 20 oktober. Wees er dus snel bij!