Thema-avond Obesitas poli

WEERT –  Wil je graag (veel) afvallen en overweeg je een maagverkleining of –omleiding (bariatrische chirurgie)? Dan is het belangrijk om je goed te laten informeren over alles wat daarbij komt kijken. Op woensdag 13 november organiseert het Obesitasteam een informatieavond over dit onderwerp, waarbij je in gesprek gaat met de zorgprofessionals die je tijdens het traject begeleiden.

We praten in kleine groepen over wat er komt kijken bij de operatie zelf, maar ook over verschillende andere onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan eten en voeding na de operatie en vragen en veranderingen op psychologisch vlak. Ook vitaminetekorten en beweging zijn thema’s die de revue passeren. Tijdens deze tafelgesprekken kun je al je vragen stellen aan de betrokken zorgverleners, maar ook van gedachten wisselen met andere mensen die een bariatrische operatie overwegen. Ook voor mensen die dit traject al zijn ingegaan, is dit een interessante avond.  

 
Deze themabijeenkomst vindt plaats op woensdag  13 november 2019 van 19.00 tot 21.00 uur in restaurant van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Aanmelden kan via www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0031 495 572205. Er zijn geen kosten aan verbonden.