Abonnement Kerk & Leven Overpelt 

Foto Albert Loos

PELT – Iedereen is Vlaanderen ken de woorden “Mag het iets meer zijn?” We horen ze doorgaans bij de slager, de vishandelaar of de groenteboer. Kerk & Leven klopt vandaag bij u aan met de vraag of het ook voor u iets meer mag zijn. Uiteraard bedoelen wij daar iets anders mee. Onze ‘iets meer’ staat voor meer waardevol, meer diepgang, meer zin en betekening in het leven. Dat is namelijk wat Kerk & Leven elke week te bieden heeft. Week na week gaan we voor u op zoek naar alles wat echt van waarde is, zowel in de Kerk als daarbuiten. Ook in 2020 willen we u graag elke woensdag ‘iets meer’ bieden. Iets dat blijft hangen, verhalen en getuigenissen die inspireren, een gezonde portie voedsel voorde geest. Neem daarom een abonnement op Kerk & Leven voor 15 november, voor de prijs van 39,00 euro. Een steunabonnement kan ook, vanaf 44,00 euro. Een overschrijving kan gedaan worden via rekeningnummer BE41833415746310 (BIC begunstigde GKCCBEBB ; naam en adres begunstigde Kerk en Leven Overpelt; mededeling K EN L 2020) Gelieve bij de mededeling als u reeds abonnee bent, uw abonneenummer en naam en adres te vermelden. Nog geen abonnee, vermeld dan duidelijk naam en adres waar het blad in de brievenbus mag vallen. Kerk & Leven dankt u van harte voor uw vertrouwen.