Lezing en proeverij LOOK! in Bibliotheek Budel 

BUDEL – Wil je meer te weten komen over producten die geproduceerd worden op Cranendonckse bodem? Dat kan tijdens Boer-gondisch Cranendonck. Boeren en agrarische ondernemers uit Cranendonck vertellen vol passie over hun product in Bibliotheek Budel. Om het geheel compleet te maken mag je ook proeven van de producten, om zo niet alleen je kennis te vergroten, maar ook je smaak te prikkelen.  In deze eerste lezing/proeverij komen Jan en Ria Nagel van LOOK! vertellen over hun knoflook. Dit gaat plaatsvinden op vrijdag 22 november vanaf 15:30 uur in Bibliotheek Budel. 

 Dat er aan knoflook vele geneeskrachtige werkingen worden toegeschreven,  weten we al sinds de Grieken en Romeinen. Dat knoflook niet alleen gezond is, maar zeker ook lekker zal tijdens deze lezing/proeverij duidelijk worden. Ria en Jan vertellen over verschillende soorten knoflook, waaronder de zwarte knoflook die twee keer zoveel antioxidanten bevat dan de gewone. Tijdens de lezing mag je proeven van overheerlijke producten die Ria maakt van de gewone en zwarte knoflook.

Koop je ticket(s) voor deze proeverij via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl of vraag ernaar in je lokale bibliotheek. Het is ook mogelijk om een combiticket te kopen waarmee je ook toegang krijgt tot de theeproeverij op vrijdag 29 november en de wijnproeverij op vrijdag 13 december.