Ledûb Dames 2 collectief gefaald

BUDEL – Afgelopen zaterdag stond Trivos dames 1 op het programma. Vol goede moed begon Ledûb de eerste set. We begonnen de set sterk door een aantal goede servicebeurten. Vanaf 15-15 liep het gelijk op, maar we kwamen net tekort wat leidde tot een verlies van 21-25.

Door Anna Matheeuwsen

In de tweede set was het onrustig in het veld waardoor we niet veel scoorden.Ondanks een aantal kill blocks van Lynn Rademaekers en Eva van Knippenberg verloren we deze set met 14-25.

De derde set begonnen we meteen enthousiast en kwamen we al snel in ons eigen spel waardoor we met 12-6 voor kwamen te staan. Door een lastige servicebeurt kwamen we toch nog tot een gelijke stand van 19-19, maar door een goede service reeks van Anna Schellekens en een ‘tactische’ onderhandse bal van Hanneke Slenders wonnen we uiteindelijke de set met 25-21.

De vierde set kwamen we niet meer aan ons eigen spel toe en liepen we al snel een grote achterstand op. De pass kwam niet meer aan het net, we scoorden niet meer en maakten zelf veel service fouten. Daardoor verloren we deze set met 15-25.

Foto Jos Meusen

Helaas een 1-3 verlies voor Ledûb dit weekend, maar aankomende week op 9 november spelen we een uitwedstrijd om 17:45 tegen Volley Meerkerk. Dan zijn we natuurlijk weer on fire!