Vrijwilligersdag  Seniorenvereniging Maarheeze 

MAARHEEZE – Op zaterdag 2 november waren alle vrijwilligers en hun partners van harte welkom in ‘Ons Kwartier’ in ‘Onze School’ om een middag verwend te worden. Dit als dank voor hun inzet voor de vereniging. Om 14.00 uur werd er gestart met koffie, thee en een stukje vlaai. Er waren bijna 90 gasten aanwezig. Zang en muziek was er van het duo John en Rani. De bediening werd voor deze speciale gelegenheid uitbesteed aan jonge dames, zodat de vrijwilligers echt vrij waren!  Om 15.00 uur stond er een pub-quiz op het programma, gepresenteerd door Erik Mulder. De aanwezigen werden verdeeld in verschillende groepen van 6 personen.  Er waren onder andere fotovragen over Maarheeze. De winnende groep mocht een lekkere fles champagne met 6 glazen in ontvangst nemen. Ter plekke te nuttigen! Ook  2e en derde prijs waren van dezelfde orde. Samen met de groep delen. De Poedelprijs was een grote bak popcorn! Slotstuk van de dag was natuurlijk het fantastische buffet.  Iedereen laat zich dit goed smaken. Tevreden, en een klein beetje wijzer, ging men huiswaarts.