Duurzame huizenroute zaterdag 9 november

CRANENDONCK – Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn. Het gaat om belangrijke keuzes. Ga je een zonneboiler aanschaffen of het toch even aankijken tot er iets nieuws op de markt komt? Wachten op een wijkaanpak of zelf al beginnen? Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizenroute op 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen.  In heel Nederland stellen huiseigenaren gastvrij hun woning open en vertellen over hun aanpak, ervaringen en de keuzes die zij hebben gemaakt. Met een grote variatie in woningen en soorten maatregelen is de huizenroute voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader. Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel nieuwe ideeën hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning. Laat je inspireren door mooie voorbeelden of bezoek een huis op zaterdag 9 november 2019. Een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren op duurzaam en energiezuinig wonen! Wil je een duurzame woning in Cranendonck of omgeving bezoeken? Kijk dan op duurzamehuizenroute.nl en schrijf je in.