Simon Verwijlen loopt 17.2 km in een prima tijd

WEERT – Zondag 3 november stond de 476e “volksloop” op het programma (sinds 1980). Nu staat deze maandelijkse loop bekend als“Hema IJzeren Man Loop”. Om 10 uur werd er gestart door bijna 150 deelnemers. Opvallend is de prestatie van Simon Verwijlen uit Weert die traint voor de halve marathon van Ell op zondag 24 november. Simon legde de 17.2 km af in een tijd van 1 uur, 11 minuten en 33 seconden. Een knappe prestatie van deze jonge sporter. Wat ook opviel deze keer dat er lopers waren van verder weg b.v. uit het Belgische Leopoldsburg, maar ook uit Dordrecht, Gouda en Apeldoorn. Diverse deelnemers wonnen weer waardebonnen van de Hema, Palmen sport, Leef Studio en voor de jeugd de bonnen van Bioscoop Gotcha te Weert. Ook kreeg iedere deelnemer een kortingsbon van de Hema. De volgende loop is op  zondag 1 december.

Simon Verwijlen. Foto gemaakt door: Rob Timmermans