Succesvolle Banen- en Stagemarkt in Cranendonck 

BUDEL – Op vrijdag 1 november waren heel wat bedrijven en ondernemers uit de regio ’s middags al druk bezig met het inrichten van hun stand op de Banen- en Stagemarkt in Budel. Een jubileum dit jaar, want de markt werd voor de 5de keer georganiseerd door Cranendonck Werkt. Om 16.00 uur opende burgemeester Van Kessel de Markt met een flinke mep op de gong. Het duurde niet lang of de mensen stroomden binnen. Er waren dit jaar dan ook heel wat nieuwigheden ingevoerd. Zo konden bezoekers op speeddate gaan met en bedrijf waar ze graag mee in contact wilden komen.  Ook was er een Loopbaanplein waar tips en tricks gegeven werden om jezelf of je bedrijf nog beter in de kijker te zetten. Angelique van Zon was aanwezig om iedereen die dat wenste kleur- en stijladvies te geven en Rie-Jeanne Ras kon voor de perfecte profielfoto zorgen. Interessant was ook de lezing van Stella van Rheenen over alle mogelijkheden van het online forum LinkedIn. De markt trok ook dit jaar weer veel bezoekers die kennis wilden maken met de vele bedrijven die Cranendonck rijk is. Na afloop van de markt volgde nog een gezellige netwerkborrel voor de ondernemers en kon er nagepraat worden over deze lustrumeditie van de Banen- en Stagemarkt. 

Foto’s gemaakt door Jos Meusen