Volgende Pro6 zwerfvuilprikactie in Gastel

CRANENDONCK – De 22e zwerfvuilprikactie heeft plaats gevonden in Budel. Er werd een volle aanhanger met meer dan 20  volle vuilniszakken verzameld met in totaal  een groep van 10 personen. Het blijft een kwestie van mentaliteitsverandering….. het is voor ons onverteerbaar dat er zoveel mensen hun eigen troep niet mee naar huis nemen, maar in de openbare ruimte achterlaten! Pro6 nodigt je graag uit voor de 23e zwerfvuilprikactie op zaterdag 9 november. Deze keer is Gastel aan de beurt. Er wordt om 11.00 uur verzameld  in de buurt van het plein bij de Sint Corneliskapel. Daar is het vertrek in tweetallen om het omliggend gebied en het buitengebied zwerfafvalvrij te maken. Voor grijpstokken, handschoenen, afvalzakken en  fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie duurt tot ongeveer 12.30 uur. De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Fransen van “Beter Budel.” Je kunt je vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@pro6cranendonck.nl 

Volgende Pro6 zwerfvuilprikactie in Gastel