Koryosports scoort met brons in de teamranking

REGIO – Zaterdag 2 november vertrok het KoryoSports Taekwondo Team naar Nettetal (DE), 1 week na de prijzenzege in Leusden. Ditmaal name we met 14 sporters deel aan de EUREGIO CUP met 260 sporters van 36 clubs afkomstig uit Nederland, Duitsland en België. KoryoSports kon dit keer een sterk team neerzetten en dit was ook nodig daar het toernooi een deelname kende van de sterkste teams uit de 3 landen.

Vandaag was het weer een verrassende dag in alle opzichten. Winnaars verloren en  verliezers wonnen, maar zoals altijd werd er op de mat weer keihard geknokt voor een ereplaats. Van de 14 sporters werden maar liefst 13 ereplaatsen gehaald. Ondanks de variabele zeges wisten de sporters uiteindelijk 12 finale-partijen te behalen die resulteerden dit keer in maar liefst 5 keer goud en 7 zilveren medailles. Er was ook 1 bronzen plak. Een sporter (Suzanne de Keijzer) haalde geen prijs. Ondanks de deelname van veel topclubs wist KoryoSports uiteindelijk een derde plaats in de teamranking te behalen. Verrassend maar anderzijds ook verdiend. De KoryoSports trainers kijken met trots terug naar de tomeloze inzet van de sporters. De verbeterpunten worden bijgewerkt op de training. Dat zal vast zorgen voor nog  betere resultaten in de volgende wedstrijden.

1e plaatsen
Samirah Wijnhoven, Lauri Staghouwer, Jordi Wyrwa, Eva Moors en Lisa Francisco, 

2e plaatsen 
Matthew Winkel, Joep van Limpt, Nielle Vroegh, Nikhil Nurmohamed, Sven Rigtering, Anas Ouirini en Farry Nurmohamed

Matthew Winkel, Joep van Limpt, Nielle Vroegh, Nikhil Nurmohamed, Sven Rigtering, Anas Ouirini en Farry Nurmohamed

3e plaats
Daley van der Rijk