Het Haardhuys, alles voor haarden onder één dak! 

Gezelligheid, sfeer, warmte,… een haard in huis brengt het allemaal met zich mee! Bij Het Haardhuys, specialist in open en gesloten haarden, weet men dat als geen ander. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren en inbouwen van haarden is Alfred Sleutjes van Het Haardhuys in Hamont de aangewezen persoon om beroep op te doen wanneer je op zoek bent naar een haard. Ontdek de verschillende stijlen en ontelbare mogelijkheden op www.hethaardhuys.be ! Of u nu een hout-, een gas-, een pellet- of een bio ethanol kachel zoekt, bij Het Haardhuys bent u aan het juiste adres. 

Het Haardhuys biedt een totaalconcept aan, van A tot Z. Niet enkel het ontwerp van uw droomhaard kan door Het Haardhuys in orde gemaakt worden, ook de installatie ervan of het inbouwen van de haard in een volledige wand met bijvoorbeeld ruimte voor uw stereo-installatie of televisietoestel is geen enkel probleem. En ook het inbouwen van een haard in op maat gemaakte kasten met of zonder lades is mogelijk, uiteraard volledig in uw stijl. Als er aanvullende verbouwingswerken uitgevoerd moeten worden, kan dit allemaal via Het Haardhuys gebeuren dankzij het ruime netwerk aan professionele en bekwame werklui en bedrijven. 

Modern of liever klassiek of landelijk-strak: het Haardhuys heeft voor iedere stijl wat wils! Erg mooi is ook de betonlook, die bijna in ieder interieur op zijn plaats is. Daarnaast voert het bedrijf tal van gerenommeerde merken. En niet enkel haarden voor in de woning zijn mogelijk. Ook haarden die sfeer en gezelligheid creëren op het terras of voor onder een overkapping kunnen door Het Haardhuys in orde gemaakt worden. Alfred komt steeds ter plaatse om de situatie te evalueren en u te begeleiden naar de juiste keuze. Daarna wordt er een plan op maat uitgetekend. En indien u dit wenst kan u een bezoek brengen aan de showroom waar Het Haardhuys mee samenwerkt, waar maar liefst 300 modellen brandend staan opgesteld. 

Op www.hethaardhuys.be is een greep uit het gerealiseerde aanbod te vinden. Het Haardhuys staat in voor zowel grote als kleine projecten, uiteraard zijn alle wensen en ideeën bespreekbaar. Alfred zorgt voor een volledige begeleiding vanaf het eerste gesprek, naar het ontwerp, tot aan de gehele aankleding en installatie van de haard. Kortom, een totaalpakket met gezelligheid, sfeer en warmte als resultaat! 

Een afspraak maken kan via tel. 0032 11 392418 of via 0031 6 10112665 of mail naar info@hethaardhuys.be . Kijk voor meer info ook op www.hethaardhuys.be En ook voor advies, vragen of andere zaken kan Alfred, na het maken van een afspraak, steeds ter plaatse komen.