Écht Buuls Boerenbruidspaar c.v. Buulder Buk

BUDEL – De 19 jarige Lynn Janssen is de boerin die op 25 januari haar ja-woord zal geven tijdens de Boerenbrulluft van c.v. Buulder Buk. Lynn  is de dochter van Mat van Sjors en Gon Janssen uit Gastel en van Bianca van Toon en Net van Mierlo (van den Thuum) uit de Broekkant. Ze runt er sinds een jaar haar eigen salon als kapster, nagelstyliste en ze zet er wimperextensions. Lynn is lid van C.V. de Doerakkers en heeft als getuigen haar broer en lid van de Lamballen; Sem Janssen en beste vriendin Kim Braeken. Als moeder heeft ze steun van Els Coenegracht. Haar dochter Fleur is een hele goeie vriendin van Boerin Lynn. Vader is Frank van Moorsel, een buurman en wel bekend van Van Moorsel Witgoedservice uit Budel. Bij de blind date die men altijd heeft werd ze gekoppeld aan Boer Ben Lammers. Boer Ben is 22 jaar jong en zoon van Loonwerker Lammers uit de Buulderbosch. Hij verdient de kost bij van Deurzen Heftrucks in Budel op de vrachtwagen en in het loonbedrijf thuis. Hij is lid van c.v. de Klunze en actief in de organisatie van ’t Cranendoncks verbroederingsbal. Alle ingrediënten dus om naast ’t gezelligste carnavalsfeest van Brabant ook de gezelligste Boerenbrulluft van Brabant in Buul te krijgen. Als pap en mam van Boer Ben zien we Plekker Hein van Mierlo en fanatiek Jeugdbukske Evi Gudders. In Tim van Eerd en Koen Swinkels heeft hij twee echte Klunzen als getuigen kunnen vragen. Bij Ut Get Beginne op maandag de elfde van de elfde stond het kersverse boerenbruidspaar op het podium. Ze riepen de ouders en getuigen erbij en lieten al direct merken dat het een knalfeest gaat worden op zaterdag 25 januari in Buul. Stijn Ummels en Bas Beerten hadden een voorgevoel over Boerin Lynn en het goed geraden. Stijn werd door organisatoren Tom van Osch en Gert Hegge ook betrokken in de presentatie. De bak bier van de organisatie ging er dus meteen uit. Op de Facebookpagina Boerenbrulluft Buulder Buk kun je alle nieuwtjes over Boer Ben en Boerin Lynn volgen en natuurlijk op de website: www.buulderbuk.nlFoto’s Jos Meusen