Kaartverkoop Prinsengalazitting met optredens op promsniveau van start

BUDEL – In het kader van het 66-jarig jubileum van c.v. Buulder Buk zijn er dit carnavalsseizoen een aantal activiteiten die er wat anders uit gaan zien dan de gemiddelde Bulander gewend zal zijn. Ook de nieuwbouw van het gemeenschapshuis De Borgh biedt mogelijkheden om sommige activiteiten wat anders aan te pakken dan gebruikelijk. De bekendmaking van de 66e hoogheid van c.v. Buulder Buk is één van die activiteiten die geheel anders aangepakt gaan worden. Geen Prinsenbal oude stijl maar een Prinsengalazitting. In de nieuwe theaterzaal van De Borgh begint het zaterdag 14 december om 20.11 uur met een promswaardig programma. Met optredens van Arte Favola, Slagwerkgroep EMM, zang door Silke van Niel, cabaret van Applaus en een buut van zilveren narrenkapwinnaar 2017 Dirk Kouwenberg presenteren de commissie bals en commissie zittingen een hoogwaardig showprogramma. Om dit mooie showprogramma compleet met licht en geluidseffecten mogelijk te maken vragen we een entree van €10 in de voorverkoop. Aan de deur kunnen enkel nog kaarten gekocht worden als er nog plaats is. Want op is op en vol is vol. Heb je bij Ut Get Beginne nog geen kaarten gekocht meld je dan bij van Hunsel en Govers of gemeenschapshuis De Borgh. Daar zijn nog kaarten verkrijgbaar tegen contante betaling. Je kunt ook een email sturen naar penningmeester@buulderbuk.nl om je bestelling door te geven. Met de toegangskaarten maakt iedereen bovendien nog kans op twee mooie prijzen met een waarde van €150 per prijs beschikbaar gesteld door Verspaandonk mode die verloot gaan worden onder de aanwezige bezoekers. Je hoeft niet in galakleding te verschijnen om naar de Prinsengalazitting te mogen komen. Carnavalsaccenten zijn natuurlijk wel van harte welkom. Na de bekendmaking van de 66e hoogheid zal het feestje nog wel even duren. DJ Frank Groenen verzorgt de Afterparty die voor iedereen vrij toegankelijk is om te komen kijken wie dan wel die 66e hoogheid van de Buulder Buk mag zijn. 

Foto De vorst en voorzitter van c.v. Buulder Buk tonen de nieuwe vlag ontworpen door John Engelen. – Foto Bart Lijten