Koryosports blijft in de winning mood

REGIO – Afgelopen zaterdag heeft het team van Taekwondo KoryoSports deelgenomen aan de Open District Zuid kampioenschap in Den Bosch. Dit is een landelijk wedstrijdtoernooi voor de regionale clubs waar de sporters een kampioenstitel kunnen behalen  Ook dit keer weer veertien Taekwondo’ers waarvan ook dit keer weer de meeste sporters een ereplaats wisten te behalen. Dertien finalepartijen eindigde uiteindelijk in zes Gouden en 7 Zilveren medaillons. 

Open District Zuid kampioenstitel voor: Lauri Staghouwer, Nikhil Nurmohamed, Daley van der Rijk, Jordi Wyrwa, Dean de Ronde en Jozi der kinderen.

2e plaats Joep van Limpt, Suzanne de Keizer, Cas van den berk, Niëlle Vroegh, Sven Rigtering, Mara Teeuwen en Lisa Francisco

Zoe van der Stelt helaas geen prijs maar met slechts twee maanden training achter de rug toch “n opgeven is geen optie” mentaliteit. Door het vrijwel continu draaien van wedstrijden zijn de sporters van KoryoSports steeds meer in een mentale winners sfeer en zetten veel goede wedstrijden neer met gedurfde combinatie aanvallen en gevarieerde technieken wat een lust is voor het oog. Ook nu was KoryoSports weer een van de beste teams van het kampioenschap en kunnen we terugkijken op een geslaagde dag!

Foto Team Koryosports Zuid v.l.n.r. Sven, Dean, Cas, Joep, Nikhil, Lisa, Zoë, Jordi, Suzanne en Mara

Voorste rij: Lauri, Daley en Nielle