Musical F-Act Bocholt live bij Amateur Musical Awards Rotterdam

BOCHOLT – Musical F-Act is een vereniging die gelooft in leren door te doen. In februari brachten ze het stuk Pippin ter ere van hun tienjarige bestaan. Leden van alle acht locaties namen deel aan deze productie. Met succes zo blijkt uit de drie binnengehaalde nominaties. De komediemusical werd genomineerd voor Beste Mannelijke Bijrol door Jelle Thielemans (Kleine Brogel), Beste Vrouwelijke Hoofdrol door Fleur Renes (Bocholt) en Beste Poster. Op 18 november 2019 zullen de awards uitgereikt worden. 

De Amateur Musical Awards worden sinds 2014 uitgereikt aan acteurs en actrices die in een Nederlandse amateur musical spelen. Daarnaast zijn er beloningen voor Beste Tekst, Muziek, Bewerking en Regie. De uitreiking van de Amateur Musical Awards zal dit jaar plaatsvinden tijdens een gala-avond in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Voor alle geïnteresseerden zal er een livestream zijn op hun YouTubekanaal. Daarnaast kunt u op verschillende sociale media, zoals Facebook of via de link op de website van Musical F-Act, de uitreiking volgen. Jelle Thielemans zal opnieuw in de huid van Karel de Grote kruipen en Fleur Renes zal de rol van Leading Player vertolken. Samen met het Grand Circle Orchestra zullen zij mede zorgen voor een interessante avond. Er zullen veel bekenden en fans aanwezig zijn. Musical F-Act telt vandaag acht locaties met meer dan 300 leden. Dit jaar nemen ze de producties Legally Blond, Urinetown, De terugkeer van de Nanny, Het geheim van de Torenkruiers en Bubblegum onder hun vleugels. De producties zullen verspreid worden onder de verschillende locaties: Bocholt, Arendonk, Oudsbergen, Pelt, Velm, Zonhoven, Reusel en Boxtel.