Volley Meerkerk’95 Dames 1 wint met 3-1 Ledub Dames 2

BUDEL – De wedstrijd werd met veel plezier en pit gestart. De ene na de andere bal werd binnen geslagen en alle ballen werden van de grond afgeraapt. Zó goed spel dat de scheidsrechter er geen genoeg van kon krijgen (en wij ook niet) en er 3 punten vanaf deed aan onze zijde. 

Door Mirthe Engelen

Ledub dames 2 2019-2020
Ledub dames 2 2019-2020 – Foto Jos Meusen

Maar die beslissing liet de meiden van Budel koud en de set werd met 17-25(+3) binnen gehaald. Meerkerk begon ons spelletje in de tweede set beter te lezen, waardoor er lange rally’s ontstonden. Met mooie acties aan beide kanten, trok helaas Meerkerk aan het langste eind en won deze set met 25-23. De derde set, laten we er heel kort over zijn: het was een gevalletje ‘1, 2, 3 ik denk het nie’. In de vierde set kwam de ‘on fire’ mentaliteit terug. De pass werd weer beter verzorgd en ballen werden van de grond afgehaald. De set werd begonnen met een kleine voorsprong, maar gedurende de set mocht het helaas niet baten. Een lang blok op midden zorgde ervoor dat we niet tot score konden komen en we lieten daardoor de set met 25-22 uit onze handen glippen.