Extra Koopzondag in centrum Budel 

BUDEL – OP 24 november wordt er op initiatief van 6 Budelse ondernemers een extra koopzondag georganiseerd. Zij openen van 12.00 uur tot 17.00 uur de deuren van hun winkels. Een ideaal moment om alvast wat inkopen te doen voor de Decembermaand. De SInt is ondertussen aangekomen in het land en de winkels staan vol met de leukste en nieuwste collecties! 

Bij modezaken MC Company en 2Lou worden de nieuwste kledingcollecties en accessoires gepresenteerd en ook tijdens deze Koopzondag kan er geprofiteerd worden van interessante acties! Speelgoedwinkel Jase & Joy (voorheen Intertoys) staat ook dit jaar afgeladen vol met heel veel leuk speelgoed! En voor de fijnste en mooiste lingerie en nachtmode kan je terecht bij Martinique Lingerie. Etos Verheij barst uit zijn voegen met de nieuwste geuren, verkrijgbaar in de uitgebreide parfumerie, en schitterende  geschenksets. Nieuw bij Etos is het merk ‘Janzen’ en het Italiaanse make-up merk  ‘Pupa’. Eric en Els adviseren  u graag en pakken al uw cadeaus graag voor u in ! 

Bovendien hebben de deelnemende ondernemers een leuke actie uit de hoed getoverd. Want bij besteding van minimaal € 15,  krijgt u op vertoon van de kassabon gratis bij Eet & Drinkgelegenheid de Brasser een kopje heerlijke koffie met warm appelgebak met slagroom geserveerd! En natuurlijk is het parkeren in het centrum van Budel zoals altijd gratis! De deelnemende lokale ondernemers staan voor u klaar om u gastvrij te ontvangen het beste advies te geven tijdens het shoppen. Kortom, kom op 24 november naar Budel voor een superleuke Koopzondag.