Bridgecursus voor beginners

WEERT – Het jaar loopt teneinde en heeft u al voornemens voor het nieuwe jaar en  invulling van uw tijd? Daar hebben zij en met hen steeds meer mensen, wel wat op gevonden … Zij, als leden van de bridgeclub RBC à la Carte in Weert, gaan bridgen… en u?Bridge is een uitstekend tijdsvermaak en zorgt voor veel sociaal contact. Bridge is eerlijk, goed voor de geest, ontspannend maar ook wel inspannend. Niet voor niets wordt het door meer dan 50 miljoen mensen gespeeld, verspreid over de hele wereld. Bijna elke avond en ook al op verschillende ochtenden en middagen wordt er bridge gespeeld in Weert. Hierbij mogen ook paren uit andere gemeenten deelnemen. Zoals dat al gebeurt bij de Rookvrije Bridge Club à la Carte, welke op dinsdagavond speelt in het Groenewoud Kesselstraat 28 6004 TX in Weert. Jong en oud zijn welkom en daarom kunt u het  bridgen dit jaar bij hen leren in 10 lessen van 2,5  uur. In de loop van het jaar kunt u dan meespelen aan de bridgetafel op onze club en genieten van dit spel.

Om meer mensen de kans te geven dit fascinerend spel onder de knie te krijgen gaat het bestuurslid Dick van den Nouland een bridgecursus voor beginners geven, waarvoor u zich per omgaande kunt aanmelden bij de secretaris van de vereniging: Pien Hoogeveen ( e-mail: pien.hoogeveen@skynet.be of telefonisch 003211666550. De cursus wordt gegeven op donderdagmiddag van 13.00 tot uiterlijk 15.30 uur in de kantine van de Tennis Club van Horne Bregterweg 4 6006 PD te Weert gedurende 10 weken. Start is op 16 januari 2020. Het maximale aantal cursisten is 20. De cursus kost € 75,- inclusief les materiaal. Echter als u aansluitend lid wordt van onze vereniging, dan krijgt u € 35 korting op de contributie van het eerste jaar. U hoeft niet per se  met een vaste partner te komen. Op de lesmiddagen wordt de geleerde stof ook meteen in de praktijk gebracht. Direct aansluitend op de cursus wordt u door middel van enkele drives voorbereid op het bridgen in de vereniging. Tenslotte wordt u gedurende de eerste maanden van uw lidmaatschap tijdens de bridgeavonden nog bijgestaan door een  mentor.

Bespreek dit maar eens met uw vrienden en vriendinnen. Een winter investeren in de lesstof en je hele verdere leven ben je er dankbaar voor. Voor informatie over de cursus kun je contact opnemen met Pien.