Geslaagde 3e editie van de Lindse Durpskwis!

LEENDE – Na de inspannende kwisavond van vorige week was het afgelopen zaterdag 16 november tijd voor het uitreiken van de prijzen. Dat gebeurde tijdens een gezellige feestavond in het Blaospaleis. Voor het echter zover was, moest eerst nog een laatste ronde gespeeld worden, waarbij een aantal filmteksten voorgelezen werden. Daarna moest de bijpassende filmmuziek gevonden worden.  Nadat de punten waren geteld kwamen de volgende winnaars naar voren: 1. Per consumptie wijzer, 2. De Plekzakken en 3. Mafketel Chicks.  Nadat de winnaars bekend waren, was het tijd voor een mooi feestje, opgeluisterd door DJ Piet. En daarvan bleven velen nog genieten tot in de late uurtjes. Kortom: het waren 2 geslaagde avonden voor zowel de deelnemers als de organisatie.

Op naar volgend jaar, naar de 4e Lindse Durpskwis!