Infobijeenkomst Borstvoeding

WEERT – Hoe beter je je hebt voorbereid op het geven van borstvoeding, des te groter is de kans van slagen. Verwacht je binnenkort je baby en ga je borstvoeding geven? Dan is de informatieavond ‘Borstvoeding’ op dinsdag 17 december interessant voor jou. Lactatiekundige Willy Gielen geeft samen met een JGZ verpleegkundige van de GGD Limburg-Noord uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Deze informatie is ook voor de partner interessant. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 december van 19.00 tot 21.00 uur in het Restaurant van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl of bij de afdeling Patiënteninformatie, telefoon: 0031 495 572205. Deze informatiebijeenkomst vindt acht keer per jaar plaats. De volgende bijeenkomst is op 7 januari 2020.