“Schoot, een muzikaal verhaal” weer een gezellig avondje uit 

BUDEL-SCHOOT – Op vrijdag 20 en zaterdag 21 december verzorgt de Muzikale verhaaltheatergroep Schootitief weer een leuk avondje uit voor jong en oud in de Reinder. 

Prachtige historische (en recente) foto’s, bijzondere verhalen, portretten van Schootenaren, leuke filmpjes en natuurlijk veel sfeervolle liedjes voorzien van mooie beelden. Het thema dit jaar is “Vrijheid” gezien door een Schooter vrijheidsbril.

Een aantal bekende liedjes zijn weer omgedoopt in verassende Schooter teksten en nieuw dit jaar is ook de afther party na de voorstelling. Er zal ook aandacht zijn voor de meest actuele ontwikkelingen in ons “ Buitengewoon Schoot”, kortom een avond die u niet mag missen. De voorstelling vindt plaats in de Reinder op beide avonden vanaf 20.00 uur. Zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro per persoon en dat is inclusief een consumptie! U kunt de kaartjes kopen op alle maandagavonden vanaf 25 november in de Reinder tussen 18.30 en 19.30 uur. Schootitief wenst u nu alvast een bijzonder sfeervolle decembermaand en tot ziens bij “Schoot een muzikaal verhaal”.