Vergadering Dorpsraad Zurrik 

SOERENDONK – In het overleg van 27 november hebben we een aantal “kartrekkers” van Herenboeren de Groote Heide te gast tijdens onze vergadering. Zij lichten de huidige stand van zaken van dit initiatief toe en beantwoorden vragen van alle inwoners van Cranendonck die hierover meer willen weten. Ook staan we in het overleg stil bij het feit dat in deze donkere maanden ook in ons dorp meer woninginbraken worden gepleegd. Om het bewustzijn te vergroten over wat je daar als inwoner zelf aan kunt doen gaan we met de politie op pad om te controleren hoe “veilig” Zurrik is… Op een latere datum zullen we een aparte avond gaan organiseren waarbij we de resultaten en de tips voor inbraakpreventie gaan presenteren. Daarbij zullen we dan ook aandacht aan brandpreventie besteden. In het agenda-overzicht hieronder ziet u ook de andere onderwerpen die nog besproken zullen worden. De vergadering van stichting Dorpsraad Zurrik vind plaats op  woensdag 27 november tussen 19.30 en uiterlijk 22.00 uur in gemeenschapshuis Den Donck aan de van Schaiklaan 1 te Soerendonk. Zoals gezegd: iedereen is van harte uitgenodigd. Want: Zurrik: “dá make we same !” Kijk voor nadere informatie ook op de website van stichting Dorpsraad Zurrik: www.dorpsraadzurrik.nl