47e Prinselijke Familie is geïnstalleerd  

BUDEL-DORPLEIN – Tijdens een drukbezocht Prinsenbal in de Schakel te Budel-Dorplein werden zondag 24 november de nieuwe Prins, het Jeugdprinsenpaar en de Adjudanten voorgesteld aan de aanwezige Heiknuuters en Heiknuuterinnekes. Voorafgaand aan de bekendmaking werd er afscheid genomen van Prins Leo I, Jeugdprins Dylan I, Jeugdprinses Sam, en de Adjudanten Tom en Marjan. De Raad Van Elf, de dames en alle Heiknuuters en Heiknuuterinnekes bedanken de Prinselijke Familie voor een geweldig mooi seizoen.   Uiteindelijk werd duidelijk wie het nieuwe Carnavalsseizoen  in het Heiknuuterrijk als Prins, Jeugdprinsenpaar en Adjudanten gaan trekken.  Dit zijn Prins Jordy I van Cranenbroek, Jeugdprinsenpaar Pepijn I Hermsen en Mila Hochstenbach en adjudanten Tim Derks en Robert Saanen. Prins Jordy I is 22 jaar en viert al jaren fanatiek carnaval met CV De Gekke Yuppen. Prins Jordy I gaat er een geweldig seizoen van maken onder de leuze: ‘Dit seizoen gooi ik ffkes mijn hamer aan de kant en zwaai ik met mijn scepter door Heiknuuterland!’

Steun en toeverlaat van Prins Jordy I zijn Adjudanten Robert Saanen en Tim Derks. Deze twee steunpilaren zijn in het dagelijkse leven te vinden in Budel-Schoot. Tim en Robert zijn beide 22 jaar en eveneens leden van de Gekke Yuppen.  Zelf zijn ze beide Jeugdprins geweest bij CV de Toeters. Het Jeugdprinsenpaar wordt gevormd door Jeugdprins Pepijn I Hermsen en Jeugdprinses Mila Hochstenbach. Geen onbekenden binnen de jeugd van Dorplein. Pepijn is 12 jaar en zit op de Sint Andreasschool. Hij zat al drie keer in de Jeugdraad van Elf en dat beviel hem zo goed dat hij Jeugdprins is geworden. Mila is ook 12 jaar en zit eveneens op de Sint Andreasschool . Ze kent Pepijn al heel lang, ze is namelijk zijn buurmeisje. Het jeugdprinsenpaar gaat dit jaar onder hun leus: Mila en Pepijn maken deze carnaval onwijs veel gein! KS De Heiknuuters zijn ervan overtuigd dat Prins Jordy I samen met zijn Adjudanten, het Jeugdprinsenpaar en alle Heiknuuters en Heiknuuterinnekes er weer een superjaar van gaan maken.

Foto