Feest bij Neerpeltse Tennisclub

NEERPELT – Het bestuur van de Neerpeltse Tennisclub (NTC) huldigde onlangs haar drie interclubploegen die Limburgs kampioen werden in 2019 evenals haar clubkampioenen.

Ook de clubleden die het voorbije zomerseizoen mee hun schouders zetten onder de verschillende tornooien en ontmoetingen, de interclubcompetitie en het terreinonderhoud mochten mee aanschuiven aan een Italiaans buffet.

De volgende tennissers/sters werden kampioen: Dubbel Gemengd: Jos Franssen, Rita Vaes, Domien Vanbrabant, Jacqueline Vanbuel, Edgard Veekmans, Theresia Vanherk, Mathieu Nulens, Ilane Schöne, Yvonne Mertens en Leon Vanderstraeten.Enkel dames : Sandy Engelen, Katleen Loos, Mieke Veekmans, Silvy Nicosia, Nicole Hofkens, Sarah Schildermans, Rina Dewit, Natascha Van Engeland en Rasha Abdalsamad.

Enkel Heren : Geert Coumans, Guy Scheelen, Rob Berben en Arne Plessers.Clubkampioenen 2019 : Michelle Rubbrecht (dames) en Martijn Degraaf (heren)De redactie van HAC Weekblad feliciteert de tenniskampioenen en de vrijwillige NTC-medewerkers!