One After 909 in ’t Perron

HEEZE – Op zaterdag 30 november treedt One After 909 op in het Grand Café van ’t Perron in Heeze. Het optreden begint om 21.00 uur. De Beatles-tributeband ‘One After 909’, genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, heeft inmiddels een grote regionale bekendheid. De authenticiteit en de samenzang van ‘One After 909’ heeft de band diverse keren naar de Cavern Club in Liverpool en Hamburg gebracht. De band speelt een groot gedeelte van het Beatles-repertoire en is als viermansformatie te bewonderen in ’t Perron. Bij het zien en horen van de band waan je je terug in de 60’er jaren. Sluit je ogen en dwaal af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo!

‘One After 909’ bestaat inmiddels 6 jaar en vertolkt op zeer enthousiaste wijze meer dan 100  Beatles songs. De meeste concerten zijn in Nederland, maar de band wordt in toenemende mate gevraagd in Engeland, Duitsland en België.  ‘T Perron ligt aan de Schoolstraat 48 te Heeze. Meer info over de kaartverkoop op www.tperron.nl