Parkinsoncafé 29 november 2019 over Osteopathie

VALKENSWAARD – Tijdens het Parkinsoncafé van 29 november houdt osteopaat Marten Noteboom een lezing over Osteopathie en de ziekte van Parkinson. Osteopathie is een behandelwijze waarbij o.a. minder beweeglijke gewrichten, spieren en bindweefsels door middel van hoofdzakelijk zachte handgrepen worden losgemaakt. Osteopathie ziet het lichaam als één geheel en weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en hoe ze elkaar kunnen beïnvloeden. Marten Noteboom zal ingaan op welke manier osteopathie mensen met de ziekte van Parkinson kan helpen en hoe osteopathie zich hierin onderscheidt van andere behandelvormen. Ook worden voorbeelden gegeven van behandelingen. Na de inleiding van drie kwartier en een korte pauze zal ingegaan worden op vragen uit de zaal. Ontvangst is vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst start om 14.00 uur en vindt plaats in het auditorium van Kempenhof, aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.