Tijn 3e ONK Kyokushin Karate

BUDEL – Zaterdag 23 november is karateschool Yin Yang met 6 leden afgereisd naar Sommelsdijk, waar karateschool Kiyozumi het ONK Kyokushin karate organiseerde. Ruim 230 deelnemers uit Frankrijk, België, Duistsland, Israël en Nederland deden mee aan de kumite wedstrijden en zo’n 60 deelnemers uit deze landen deden mee aan de kata wedstrijden.  Angélique had haar eerste kata wedstrijd gelopen, in haar poule meisjes 12-13 jaar waren 11 deelneemsters. Angélique liep een mooie kata, maar helaas gingen er maar 4 deelnemers door naar de volgende ronde, wat Angélique net niet haalde.

Tygo zat in een grote poule van 10 deelnemers. Tygo had een pittige partij tegen een Duitser. Hij had het grootste gedeelte van de partij de overhand, maar kon dit helaas niet de hele partij volhouden waardoor de winst naar zijn tegenstander ging. Tijn zat in een kleinere poule. Hij had een eerste pittige partij, waar hard werd gevochten, deze moest hij verloren zien gaan. Om de vierde en derde plaats heeft hij gewonnen op doorzettingsvermogen.

Gefeliciteerd Tijn. Senpai Anja heeft dit drietal voorbereid en gecoacht op de wedstrijd en is trots op de behaalde resultaten van alle 3. Senpai Elion had deze dag praktijkexamen voor hoekscheidsrechter, waarvoor hij is geslaagd. Gefeliciteerd Elion. En Shihan van Kessel heeft de hele dag opgetreden als hoofdscheidsrechter bij zowel de kata als bij de kumite wedstrijden. Wil jij ook leren vechten? Wedstrijden doen? Of recreatief met karate bezig zijn?
Kom dan een keer mee trainen. Voor meer info www.kyokusyinyang.nl

Foto Groepsfoto gemaakt door Yin Yang, vlnr: Senpai Elion, Shihan van Kessel, Senpai Anja, Angélique, Tygo en Tijn. Groepsfoto gemaakt door Yin Yang