Sphinx blaast 25 kaarsjes uit 

MAARHEEZE – Restaurant Sphinx is al 25 jaar lang een vaste waarde in Maarheeze. En dat wordt gevierd! Want op maandag 16 december is iedereen vanaf 18.00 uur welkom om samen met eigenaar Ashraf Hanna en zijn team het glas te heffen op deze mijlpaal. En uiteraard zal een lekker hapje niet ontbreken tijdens deze feestavond. 

De deuren van Sphinx opende op 16 december 1994, toen nog gelokaliseerd in de Smits van Oyenlaan. Ashraf wist al snel naam te maken met zijn lekkere gerechten en ondertussen is Sphinx goed gekend in Maarheeze en daarbuiten. In 2013, ook weer op 16 december, verhuisde de zaak naar zijn huidige locatie aan de Stationsstraat in Maarheeze. Allerhande vleesgerechten sieren de kaart, maar er is ook een ruime keuze uit tal van pizza’s. Bovendien wordt het aanbod verder aangevuld met andere Italiaanse gerechten zoals salades, soepen, en antipasti. “Wat onze gerechten net dat tikkeltje extra geeft is het feit dat we gebruik maken van een lava steen grill en een hete lucht oven wat het vlees goed mals en op temperatuur houdt. En dat proef je!” aldus Ashraf. Verder op de kaart ontdekken we broodjes met shoarma, kip of döner maar ook een broodje gezond, lekkere soepen en salades. Of wat dacht u van een heerlijk steakgerecht zoals een tournedos, entrecote en kalkoenoester? Geserveerd met heerlijke bistro-aardappeltjes, verse groenten en brood met kruidenboter. 

Het restaurant zelf zal tijdens de feestavond niet geopend zijn maar iedereen is natuurlijk wel welkom om mee te vieren met een hapje en een drankje. Ook is er entertainment voorzien en zal er een grote tent opgetrokken worden op het terras om alle feestgangers te kunnen ontvangen. Ashraf en zijn team verwelkomen u graag! Restaurant Sphinx is gelegen aan de Stationsstraat 6 in Maarheeze. De feestavond start om 18.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Voor meer informatie over Sphinx, de menukaart en de reguliere openingstijden surf naar www.sphinx-maarheeze.nl 

Foto Ashraf