Toppers en prijswinnaars op Prinsengalazitting Buulder Buk

BUDEL – Dat de bekendmaking van de nieuwe hoogheid van c.v. Buulder Buk dit jaar anders gaat dan andere jaren hebben de meesten inmiddels wel al vernomen. Kosten noch moeite heeft de organisatie van deze Prinsengalazitting gespaard om er een programma neer te zetten van topniveau op 14 december. Wat te denken van Silke van Niel. Bezoekers van de Buulse Proms zullen haar zeker nog kennen. Onlangs nog heeft zij de prijs voor ‘Beste vrouwelijke hoofdrol comedy’ gewonnen bij de Amateur Musical Awards. Ze ontving de prijs voor haar rol als Prinses Fiona in de musical Shrek uit handen van niemand minder dan Paul de Leeuw. Een andere prijswinnaar is tonprater Dirk van Kouwenberg. In zijn creatie als astronaut wist hij in 2017 beslag te leggen op de prestigieuze zilveren narrenkap. Naast deze prijswinnende toppers natuurlijk slagwerk van Buulse Bodem door de slagwerkgroep van E.M.M., cabaret door Applaus en een zeer bijzondere act van Arte Favola. Kaarten zijn verkrijgbaar bij van Hunsel en Govers, in gemeenschapshuis De Borgh of in de webshop op www.buulderbuk.nl. Na de bekendmaking van de 66e hoogheid zal het feestje nog wel even duren. DJ Frank Groenen verzorgt de afterparty die voor iedereen vrij toegankelijk is. Je mag in carnavalsoutfit komen, maar dat hoeft niet. Ook galakleding is geen voorschrift.